Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Stacioni Kërkimor i Villum-it

Stacioni Kërkimor i Villum-it gjendet në cepin verilindor të Grenlandës, në gadishullin e vogël Princesha Ingeborg.

Kjo strukturë e përhershme është në pronësi të Qeverisë së Grenlandës dhe po operohet nga Universiteti Aarhus.

U themelua në vitin 2014 dhe organizon projekte individuale shkencore që përqendrohen në hulumtimet atmosferike, detare dhe tokësore, efektet e ndryshimeve klimatike në ekosistemet detare dhe tokësore të Arktikut etj.

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.