Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»
Other languages:

Stacioni kërkimor Sermilik

Stacioni kërkimor Sermilik  ndodhet në një rrugë të famshme hiking në ishullin Ammasalik në juglindje të Grenlandës.

Është themeluar në vitin 1970 dhe është në pronësi të Universitetit të Kopenhagenit.

Nuk ka staf të përhershëm gjatë tërë vitit, por ofron të dhëna për liçensat, të dhënat meteorologjike, matjet e balancit në masë akullnajore, të dhënat nga stacionet e lumenjve etj.

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.