Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Mikroplastika

Copëzat plastike mund të gjenden në të gjitha madhësitë dhe format, por vetëm ato që janë më pak se pesë milimetra në gjatësi (përafërsisht sa madhësia e farës së susamit) quhen mikroplastikë.

Mikroplastikat mund të vijnë nga një shumëllojshmëri burimesh dhe janë jashtëzakonisht të dëmshme për oqeanet tona dhe jetën ujore të tyre.

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.