Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Stacioni Arktik

Stacioni Arktik ndodhet në bregun jugor të Disko Island në qendër të Grenlandës Perëndimore.

Është themeluar në vitin 1906 dhe tani është në pronësi të Universitetit të Kopenhagës.

Në këtë stacion organizohen hulumtime mjedisore (përfshirë hulumtimet mbi fenomenet periglaciale etj.) dhe aktivitetet arsimore (kampet e biologjisë etj.). Ai mund të presë 26 vizitorë.

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.