Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Stacioni Biologjik Willem Barents

Stacioni biologjik Willem Barents është baza ndërkombëtare e vendosur në pjesën perëndimore të Gadishullit Taimyr, në verilindje të Gjirit Meduza pranë zonës së mbrojtur të menaxhuar nga Administrata e Rezervave të Taimirit. Projekti i rezervës dhe stacionit u zhvillua nga Akademia Ruse e Shkencave, dhe u zbatua falë financimit të qeverisë së Holandës.

Vendndodhja e stacionit biologjik Willem Barents, burim: eu-interact.org

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.