Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Kuzhina

Një nga kuzhinat tradicionale të kombeve të Siberisë. Ajo bazohet në enët e thjeshta dhe ushqyese. Njëra prej tyre është një bujkë (një lloj buke e trashë e gatuar me mbushje të mishit, të formuar me një vrimë të vogël në krye), borso (mish i tharë) dhe salamat (krem i zier me miell për të formuar një masë të trashë).

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.