Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Ushqyes

Një lëndë ushqyese është një komponent në ushqimet që një organizëm përdor për të mbijetuar dhe për t’u rritur.

Ushqyesit inorganikë, siç janë nitratet, fosfatet dhe acid silikik, janë të nevojshme për fitoplanktonin.

Hannes Grobe

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.