Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Zinxhiri i shtëpive

Zinxhiri i shtëpive i një kafshe është zona ku ajo është vendosur përgjithmonë. Njohuritë rreth madhësisë dhe vendndodhjes së shtëpisë janë informacion i rëndësishëm për të kuptuar biologjinë e kafshëve dhe për monitorimin efektiv të kafshëve, si për arinjtë e kaftë.

Foto: Alexander Kopatz

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.