Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Akullnajë fikse

Gllaka të vogla që rrjedhin në një më të madh. Klasifikuar në Inventarin e Glacier Botërore (WGI) nga National Snow and Ice Data Center (NSIDC) si një “pellg të përbërë”, që do të thotë se  dy akullnajat u shkrinë dhe rrjedhin së bashku në një të vetme.
Foto: Tuvbreen (2) – Akullnajë kontribuese në Hansbreen (1), Spitsbergen jugor. Burimi: Emrat e vendeve në zonat polare norvegjeze, Instituti norvegjez polar.
«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.