Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»

Formacioni i hekurt i lidhur

Formacioni i brezit të hekurt të lidhur është  një shkëmb sedimentar i depozituar në fund të detit në një mjedis ku mungon oksigjeni dhe qarkullimi i oqeanit. Ai përbëhet nga shtresa të gurit që përmbajnë sasinë më të madhe të hekurit të ruajtur (dhe të diferencuar) sot.

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.