Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»
Other languages:

Efekti konfuzion

Një nga teknikat evolucionare të përdorura nga kafshët. Ekzistojnë lloje të aktiviteteve kolektive për të ngatërruar predatorin dhe për të rritur shanset e mbijetesës.

Shembujt e efektit konfuzion janë: Penguins trap , kërcim në ujë ose auks pak, që ikin në një grup të madh  grabitqarësh  glaucous.

Photo: Flying little auks, Spitsbergen, author: Piotr Andryszczak.

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.