Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
«
»
Other languages:

Vizim

Zogjtë dhe peshqit (plus shumë jovertebrore ) nuk lindin gjallë në mënyrën se si shumica e gjitarëve , por nxirren nëpëmjet  vezëve që nënat e tyre kanë hedhur.

Hatching është pra “lindja” e këtyre kafshëve.

Një fregatebird për të çarë në BoatswainBird Island

Foto: Drew Avery, CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0), nëpërmjet Wikimedia Commons.

 

«
»
Polarpedia has information categorized by main topics. Click on an icon below to view the available terms.
Polarpedia terms are created by EDU-ARCTIC Consortium, which holds responsibility for quality of translations in following languages: Polish, French, Danish, Norwegian, German, Russian, Italian, unless indicated otherwise. If you see an error - please contact us: edukacja@igf.edu.pl.
European Union flag This project (EDU-ARCTIC) has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 710240. The content of the website is the sole responsibility of the Consortium and it does not represent the opinion of the European Commission, and the Commission is not responsible for any use that might be made of information contained.
Designed & hosted by American Systems Sp. z o.o.